TEXSUM'21 Tekstil Zirvesi

Bursa Uludağ Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü ve Tekstil Mühendisliği Topluluğu – Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği ve Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği işbirliğinde tekstil mühendisliği öğrencilerimizin geleceklerine yön verebilmek, kariyer hedeflerine yönelik fikir sahibi olmalarını sağlamak, sektörle ilgili soru işaretlerine yanıt bulabilmek amacıyla 3-4 Mart 2021 tarihlerinde TEXSUM etkinliğinin ikincisi online olarak (zoom webinar) düzenlenecektir.

Sektörün önde gelen iş insanlarını ve alanında uzman kişileri öğrencilerimizle buluşturacak çeşitli panellerin yer alacağı etkinliğin programı ekte sunulmakta olup, katılmak isteyen tüm öğrencilerimizin ve mezunlarımızın aşağıda yer alan linkten kayıt yaptırmalarını rica ederiz.

Haber Tarihi : [25-Şub-2021]

Haber Görüntüleme : [3.756]