2022 Woolmark Performans Yarışması

Dünyaca ünlü outdoor markası Salomon ve The Woolmark Campany ortaklığında düzenlenen 2022 Woolmark Performans Yarışması’na başvurular başladı. 2021 yılında Türkiye’den 11 üniversitenin başvurduğu yarışmayı Oregon Üniversitesi kazandı. 

Woolmark Performans Yarışması, üniversite öğrencilerine, Avustralya Merinos yününün bilimsel ve performansla ilgili faydalarını inovatif yeni ürün uygulamalarına uyarlama konusunda eşsiz bir fırsat sunuyor. Yarışma aynı zamanda çok sayıda zengin eğitim kaynaklarına ve sektör uzmanlarının vereceği bir dizi canlı webinar eğitimine ulaşma imkanı da veriyor. Bu yıl yarışmaya katılacakları tüm bu imkanların yanı sıra 10.000 Euro para ödülü, Salomon’ın üretim fabrikasında 3 ay paralı staj olanağı, The Woolmark Company ve marka ortaklarıyla bir grup atölye çalışması, geliştirdikleri konseptle bağlantılı fikri mülkiyet haklarını bir global markaya satma olanağı da bekliyor. Ayrıca tüm finalistler, sektör uzmanlarıyla üç aylık mentorluk programına katılabiliyor. En çok sayıda kaliteli öğrenci sunumunun ve başvurusunun yapılmasını sağlayan eğitim kurumuna da 10.000 Euro para ödülüveriyor.

2021 yılı kurumsal ödülünün kazananı Oregon Üniversitesi, Spor Ürünleri Tasarımı Yüksek Lisans Programı Kurucu Direktörü ve Profesörü Susan Sokolowski, yarışmayı kazandıkları için gurur duyduğunu ve gelecekteki öğrencilere de ilhamvermesini belirtirken yarışmanın “öğrencilerin öğrendikleri bilgileri The Woolmark Companysayesinde sektörün önde gelen firmaları ile ortak projede birleştirebilmelerinin harika bir yolu olduğunun, çok önemli fırsatlar sunduğunun” da altını çizdi. 

Woolmark Performans Yarısması’na katılmak isteyen tüm üniversiteler woolmarkchallenge.com sitesinden 16 Mayıs 2022 tarihine kadar projelerini sunmaları gerekiyor.

WPC 2022 WEB SEMİNERİ 

 

Meet the 2021 Institution Award Winner

The University of Oregon has been announced as the 2021 Woolmark Performance Challenge Institution Award. Selected by The Woolmark Company, On, and SALEWA, the University of Oregon was recognised for submitting the highest number of quality entries overall and will be awarded €10,000.

The University of Oregon has been a participant of the WPC since its inception in 2018, and – incredibly – seven of their students have been selected as finalists across the years. We recently caught up with Susan Sokolowski, Founding Director and Professor of the Sports Product Design Graduate Program, to learn about their approach to entering WPC and provide some insight into those hoping to secure the prize in 2022.

    Gain insights into what it takes to be the WPC Institution Award Winner    

 

The Woolmark Company

Head Office
Level 6, 68 Harrington Street,
The Rocks, Sydney NSW 2000
GPO Box 4177, Sydney NSW 2001
t +61 2 8295 3100 | f +61 2 8295 4100

Global offices: China, France, Germany, Hong Kong, India, Italy, Japan, Korea, Taiwan, Turkey, UK, USA

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [18-Oca-2022 10:06]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [18-Oca-2022 10:19]

Duyuru Görüntüleme : [799]