TEXSUM'20 Tekstil Zirvesi

BUÜ Tekstil Mühendisliği Topluluğu Tarafından Düzenlenen TEXSUM'20 Tekstil Zirvesi Etkinliği 19-20 Şubat 2020 tarihlerinde gerçekleştrildi. Prof.Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğin açılış törenine BUÜ Rektörü Prof.Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Akın Burak Etemoğlu, Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Dilek Kut, UTİB (Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği) Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Taşdelen Engin, UHKİB (Uludağ Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği) Yönetim Kurulu Başkanı Nüvit Gündemir, İTHİB (İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şişman, İHKİB (İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği) Yönetim Kurulu Üyesi Müge Hepyüksek Keçik, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Anasayfaya Dön Güncel Haberler

Haber Tarihi : [20-Şub-2020]