Baskı Deseni Tasarımı Kurslarını Başarıyla Tamamlayan Öğrencilerimiz Sertifikalarını Aldılar

Tekstil Dijital Baskı Sektörünün yetişmiş eleman ihtiyacına katkı sağlamak amacıyla B.U.Ü. Rektörlüğü ile AIT Bilgisayar Sistemleri ve Makine San. Tic. Ltd. Şti. arasında 2018 yılında imzalanan bir protokol kapsamında Uygulamalı Baskı Deseni Tasarımı ve Dijital Baskı Kurslarının ikincisi geçtiğimiz hafta tamamlandı. Bölüm öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mehmet KANIK koordinasyonunda gerçekleştirilen kurslara katılan öğrenciler Fotoşop (photoshop), baskı deseni tasarımı, varyant tasarımı ve dijital baskı konularında uygulamalı eğitimler alma imkanı buldular. Eğitim sonunda öğrencilere tasarladıkları desenleri firma bünyesindeki dijital baskı makinelerinde tişörtler üzerine basarak tasarımlarını uygulamaya geçirme imkanı da buldular. Eğitimi başarıyla tamamlayan 14 öğrenciye, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Pervin ANİŞ ve firma sahibi Hakan Özgür ile eğitmen Erkut Erenoğlu’nun katılımıyla sertifikaları takdim edildi. Kursların önümüzdeki yarıyıllarda da geliştirilerek devam ettirileceği bildirildi.

Anasayfaya Dön Güncel Haberler

Haber Tarihi : [30-May-2019]