2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Dışı Staj Sonuçları

STAJ SONUÇLARINIZI GÖREBİLMEK İÇİN ÖNCELİKLE STAJ ANKETİNİ DOLDURMANIZ GEREKMEKTEDİR.

Staj değerlendirme sınavı neticesinde 50-69 arasında not alan öğrenciler staj defteri tekrarı almışlardır. Bu öğrenciler staj defterlerini Araş.Gör. Cansu ARAS'ndan (Tekstil Lab. Oda No:TL18) şahsen teslim alarak eksiklerini tamamladıktan sonra tekrar değerlendirilmek üzere 15.03.2019 tarihine kadar Araş.Gör. Cansu ARAS'a teslim edebilirler.

Staj defteri teslim etmeyen, staj değerlendirme sınavına girmeyen ve staj değerlendirme sınavı neticesinde 0-49 arasında not alan öğrencilerin stajları başarısız olarak değerlendirilmiştir.

Staj sicil belgelerini teslim etmeyen öğrencilerin staj sonuçları "SSB Eksik" olarak ilan edilmiştir. Staj sicil belgelerini teslim etmeyen öğrencilerin stajları başarısız olarak değerlendirilecektir.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Dışı Staj Sonuçları

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular