TEK2013 Tekstil Kimyası ve TEK2013E Textile Chemistry derslerini alan öğrenciler için duyuru

TEK 2013 Tekstil Kimyası ve TEK 2013E Textile Chemistry derslerinin laboratuvar uygulamaları 9 Ekim 2018 tarihi itibarıyla başlayacaktır.

Bu dersleri ilk kez alan öğrenciler için laboratuvara devam ve laboratuvar sınavına girmek zorunludur. Laboratuvar devamsızlık hakkı sadece bir laboratuvar uygulamasıdır. İki veya daha fazla laboratuvar uygulamasına devamsızlık yapan öğrenciler hem laboratuvar hem de dersten devamsız kalırlar.

Geçmiş yıllarda dersten veya laboratuvar uygulamasından “Devamsız” kalan öğrenciler hem derse devam etmek hem de tekrar laboratuvar uygulamalarına gelerek, yapılacak sınava girmek zorundadır. Tereddütü olan öğrenciler Prof. Dr. Behçet Becerir ile görüşebilir (2. Kat 224 nolu oda).

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [08-Eki-2018]