Bursa Uludağ Üniversitesi Anasayfa

Staj yapacak öğrencilerimizin defterlerini staj değerlendirme formunu dikkate alarak yazmaları önerilmektedir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Staj yapacak öğrencilerimizin defterlerini staj değerlendirme formunu dikkate alarak yazmaları önerilmektedir. Form için tıklayınız.

Özellikle değerlendirme formundaki 6.1 sorusunda (Makinelerin üretim kapasiteleri ve randımanları ile ilgili üretim hesapları) genel başarı bir önceki seneye göre düşmüştür.

Öğrencilerimiz staj yaparken “Üretim hesaplamaları ve iş ve zaman etütleri“ konularına önem vermeleri gerekmektedir.

Uludağ Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Tekstil Mühendisliği Bölümü, Görükle Kampüsü, 16059, Nilüfer, BURSA / Tel: +90 (224) 294 20 41 / Fax: +90 (224) 294 19 03 / tekstil@uludag.edu.tr