Yaz Öğretimi Uygulamaları ve Açılacak Dersler (2021-2022 Öğretim Yılı)

Yaz öğretimi uygulamaları ve açılacak dersler hakkında bilgi için lütfen tıklayınız.

Yaz öğretiminde diğer üniversitelerden ders alacak öğrencilerin yaz öğretimine katılacakları üniversiteye ait ders içeriklerini ders denklik formu ile birlikte yazogrtde@uludag.edu.tr e-posta adresine, öğrenci numaralarından oluşan ogr.uludag.edu.tr kurumsal e-posta adreslerinden göndermeleri ve Bölüm Başkanlığından onay almaları zorunludur. Ders denklik onayı olmayan öğrencilerin notları, yaz öğretimine katılsalar bile otomasyon sistemine işlenmeyecek ve geçersiz sayılacaktır.

Denklik verilen dersler:

09 Temmuz itibariyle 2022 yılında verilen denklikler

Eğer öğrenci listede yer alan, 2022 yılında denklik verilmiş bir dersi alacaksa mail yoluyla başvurusu yeterlidir. Listede yer almayan bir dersten denklik almak istiyorsa mutlaka ilgili dersin koordinatör hocasından mail yoluyla izin alıp o yazıyı da dilekçesiyle birlikte yazogrtde@uludag.edu.tr adresine yollamalıdır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [17-Haz-2022 19:04]