Uludağ Üniversitesi Anasayfa
English

Et ve Ürünleri Teknolojsi Programı

Et ve Ürünleri Teknolojisi Programı 1986-1987 eğitim öğretim yılında öğrenime açılmıştır. Et ve Ürünleri Teknolojisi Programı ile öğrencilerimiz kasaplık ve kümes hayvanlarının kesim sonrası parçalanması, muhafazası, bunların Et ürünlerine dönüştürülmesi, hijyeni, mikrobiyolojisi, gıda güvenliği, kalite kontrolü ve pazarlaması gibi konularda da uzmanlaşarak, sektördeki kalifiye eleman ihtiyacı olan Et Teknikeri ünvanını olmaya hak kazanmaktadırlar

Yükseköğretim Girdi Göstergeleri (2015-2016 ÖSYS)

ÖĞRETİM ELEMANLARI

Doç. Dr. Aytekin GÜNAY (Böl. Başk.)

Öğr. Öğr.Gör.Dr.Nalan ÇIRAK (Prog. Başk.)

Öğr. Öğr.Çetin ÖZUĞUR

 

DERSLER

Ders planlarına buradan ulaşabilirsiniz!

Bologna Ders Kataloğuna buradan ulaşabilirsiniz!


 

 


 

Görükle Kampüsü 16059 Nilüfer/BURSA Tel: 090 224 2942300 Email: tbmyo@uludag.edu.tr