Uludağ Üniversitesi Anasayfa
English

Gıda Teknolojisi Programı

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı 1992 yılında Gıda Kalite ve Sağlık Kontrolu adı ile açılmıştır.1993 yılında Gıda Teknolojisi Programı olarak Dünya Bankası-Yüksek Öğretim Kurumu II.Endüstriyel Eğitim Projesi kapsamında yeni teknolojiye sahip donanımla eğitim vermeye başlamış,2002 yılında da Sınavsız Geçiş Kanunu ile Eğitim öğretim programını yenilemiştir.2006-2007 yılında üç ayrı opsiyon altında eğitim verilmiştir.2009-2010 Eğitim öğretim yılında opsiyonlar kaldırılmıştır.2011-2012 Eğitim öğretim yılında İKMEP’e(İnsan Kaynaklarının Mesleki eğitim Yoluyla geliştirilmesi Projesi) uyumlu ders planları uygulanmaya başlamıştır.

Yükseköğretim Girdi Göstergeleri (2015-2016 ÖSYS)

 

ÖĞRETİM ELEMANLARI

Doç.Dr. Aytekin GÜNAY(Bölüm Bşk.)

Yrd.Doç.Dr. Nur YÜKSEK ( Prog.Başkanı)

Doç.Dr. Nihal TÜRKMEN

Yrd. Doç. Dr.Süreyya S. EVRENSEL

Öğr.Gör. Çiğdem GÜCEYU

 

 

 

 

 

DERSLER

Bologna Ders Kataloğuna buradan ulaşabilirsiniz!


SEÇMELİ DERSLER


Görükle Kampüsü 16059 Nilüfer/BURSA Tel: 090 224 2942300 Email: tbmyo@uludag.edu.tr