DİPLOMA TÖRENİ DUYURUSU

ÜNİVERSİTEMİZ 2017-2018 EĞİTİM –ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI DİPLOMA TÖRENİ 29.06.2018 TARİHİNDE SAAT 09.30’ DA PROF. DR. M. METE CENGİZ KÜLTÜR MERKEZİ PİYADE KURMAY ALBAY İLKER ÇELİKCAN SALONUNDA YAPILACAK OLUP; TÖREN TAKVİMİ VE TÖREN PROGRAMI AŞAĞIDA BELİRTİLMEKTEDİR.

BU YILKİ DİPLOMA TÖRENLERİNE ÖĞRENCİ HARİÇ İKİ KİŞİNİN KONUK OLARAK KATILMASI DÜŞÜNÜLMEKTE OLUP HER MEZUN ÖĞRENCİYE VERİLMEK ÜZERE İKİ KİŞİLİK DAVETİYE ve TÖREN KIYAFETLERİNİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DİPLOMA OFİSİNDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ. (ÖNEMLİ HATIRLATMA: TÖREN KIYAFETLERİNİN EN GEÇ 25 HAZİRAN 2018 TARİHİNE KADAR ALINMASI GEREKMEKTEDİR.)

ÖNLİSANS TÖREN PROGRAMI

Saygı Duruşu

İstiklal Marşı

Rektör-Konuşma

MEYOK Koordinatörü-Konuşma

Meslek Yüksekokul Birincisi-Konuşma (5 Dakika)

Meslek Yüksekokulu Müdürü-Konuşma

Önlisans Öğrencisi Tören Akışı İsmi okunun önlisans öğrencisi sahnedeki yerini alacak, yüksekokul müdürü tarafından diploması verilecek, rektör tarafından tebrik edildikten ve fotoğrafı çekildikten sonra sahneden inecek. Kep Atma Meslek Yüksekokulu öğrencileri hep birlikte kep atacaklar.

Tören Takvimi İçin TIKLAYINIZ!

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [05-Haz-2018]