ANKET
Üniversitemiz  Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi tarafından desteklenen ve Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen HDP (UKAM) 2017/7 no'lu  "Üniversite Öğrencilerinin Aile içi Şiddet Algısının Benlik Saygısı Üzerine Etkisi" başlıklı bilimsel araştırmaya ait anket linki aşağıda verilmiştir. Linke tıklamanız ve ankete katılımınız oldukça önemli olup, vereceğiniz cevaplarla bilimsel bir araştırmaya katkı sağlamış olacaksınız. Bu araştırmada kimlik bilgilerinize ihtiyaç bulunmamaktadır. Verilen cevaplar sadece akademik olarak değerlendirilecek ve ilgili politikaların üretilebilmesi için yol gösterici olacaktır.
Katkılarınız için çok teşekkür ediyoruz.

Prof. Dr. Serpil AYTAÇ
Uludağ Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü

Ankete katılmak için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [31-May-2017]