Yüksekokulumuz Çift Diploma(1+1) Öğrencilerine

Yüksekokulumuz Çift Diploma(1+1) Öğrencilerine,

Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Çift Diploma öğrencilerimizin 2016-2017 öğretim yılına ait iş akış süreç ve planları aşağıda verilmiştir. Eğitim-Öğretim faaliyetleriniz açısından herhangi bir aksamanın yaşanmaması açısından bu süreçlere kesinlikle uyulması gerekmektedir.

SINIF

TARİHLER

SÜREÇLER / İŞ PLANLARI

Hazırlık

IELTS sınavına en geç 2016 yılı ağustos ayında girilmelidir.

Birinci sınıfa kayıt yaptırabilmek için IELTS sınav sonucu 5,5 tir.

Ancak Yüksekokul Yönetimi öğrencilerin başarı durumlarını göz önüne alarak bu puanı birinci sınıf için IELTS 4,5 olarak uygulayabilir.

İngiltere'ye gitmek için uygulanan IELTS 5,5 puanı da bu yıl için ortak okulumuz tarafından overall 5 olarak revize edildiğinden tüm öğrencilerimizin 5 puanı şimdiden almak üzere hazırlanmalarında fayda vardır. Yüksekokul yönetimi gerekli hallerde İngiltere’deki ortak okulları değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.

2. sınıf bekleyen öğrenciler

01.08.2016                  vize işlemleri başlangıcı

Halen IELTS 5 puanına sahip olan öğrencilerimizin 01 Ağustos 2016 tarihi itibarı ile vize işlemlerine başlanacak şekilde hazırlık yapmaları gerekmektedir. Yıl tekrarı yapan ancak IELTS puanı düşük öğrencilerimizin de aynı tarihte IELTS 5 puanını almaları gerekmektedir.

1. sınıf devam eden öğrenciler

01.08.2016                  vize işlemleri başlangıcı

İngiltere'ye gitmek için uygulanan IELTS 5,5 puanı da bu yıl için ortak okulumuz tarafından overall 5 olarak revize edildiğinden tüm öğrencilerimizin 5 IELTS puanını 15 Temmuz 2016 tarihine kadar yönetime sunmaları gerekmektedir. Planlama ve organizasyon açısından daha düşük not alanların da (4- 4,5 gibi) belgelerini yönetime sunmalarını beklemekteyiz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [02-Haz-2016]