AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİNİ DOLDURMUŞ ve DERSLERİNDE BAŞARISIZ OLUP İLİŞİĞİ KESİLEN ÖĞRENCİLER

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonu itibari ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun geçici 67 nci maddesinin yürürlüğe girdiği tarihte Üniversiteye kayıtlı olan öğrenciler bakımından azami sürelerinin hesaplanmasında 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı esas alınır ibaresi ve 2547 sayılı Kanun 44 üncü maddesinin (c) fıkrasında belirtilen “Öğrenciler, bir yıl süreli yabancı dil hazırlık sınıfı hariç, kayıt olduğu programa ilişkin derslerin verildiği dönemden başlamak üzere, her dönem için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmaksızın öğrenim süresi iki yıl olan önlisans programlarını azami dört yıl, içinde tamamlamak zorundadırlar” hükmü gereğince azami öğrenim süresini doldurmuş ve derslerinde başarısız olan, Yüksekokulumuzla ilişiği kesilen öğrencilerimizin isimleri aşağıdaki listede ilan edilmiştir. Liste için  

Tıklayınız

İlişiği kesilmiş olup harcını yatıran öğrenciler;

Harç iadesi almak için aşağıda belirtilen evraklar ile birlikte A Blok öğrenci işleri binasında yazı işleri bürosuna başvurmaları gerekmektedir.

  1. Banka şubesinden alınmış harç dekontu. (Atm’den alınmış çıktı kabul edilmemektedir.)

  2. Herhangi bir bankadan öğrencinin kendi şahsına ait hesap açtırıp, açtırmış olduğu hesap ile ilgili banka hesap defteri fotokopisi ya da hesabınızın olduğu bankadan kendi adınıza olduğunu gösteren belge talep edebilirsiniz. (Anne, baba, kardeş, arkadaş adına hesap kabul edilmemektedir.)

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [15-Eki-2019]

Duyuru Görüntüleme : [3.821]