17-18 Eylül Güz Yarıyılı Ders Seçimi İşlemleri

Değerli öğrencilerimiz, 17-18 Eylül tarihleri arasında https://ogrotomasyon.uludag.edu.tr/Default.aspx adresinden öğrenci numaranız ve şifrenizi girerek güz yarıyılı ders seçimlerinizi yapmayı unutmayınız. 

Ders seçimi yaparken http://www.uludag.edu.tr/tby/default/duyuru/11803 adresinde ilan edilen programınıza ait ders programını inceleyerek, ilgili dönemde açılan dersleri not ederek, sistemde karşınıza gelen listeden sadece bu dersleri seçiniz.

Eğer ikinci sınıfta iseniz, tekrar almak zorunda olduğunuz başarısız dersiniz ile ikinci sınıf dersiniz çakışıyorsa, diğer programlarda aynı ders(aynıkodlu, aynı ismli, aynı ders saatli, ve akts'li) varsa çakışan dersinizi başka programdan almak istediğinize dair dilekçenizi öğrenci işlerine 18 Eylül tarihinde mesai bitimine kadar veriniz. 

Birinci sınıf öğrencilerimiz örgün öğretimde iseler Türk Dili ve Atatürk İlkeleri derslerini İktisadi İdari Bilimler Fakültesinin (İİBF)  dersliklerinde alacaklardır. Ders programlarındaki (İİBF B19-İİBF C20 gibi ) derslikler İİBF fakültesinin B ve C bloklarındaki dersliklere ait kısaltmalardır.

Birinci sınıf ikinci öğretim öğrencilerimiz ise Türk Dili ve Atatürk İlkeleri derslerini UKEY üzerinde ders programlarında belirtilen saatlerde takip edeceklerdir. https://ukey.uludag.edu.tr/Home?ReturnUrl=%2f adresinden öğrenci numaraları ve şifreleriniz ile sisteme giriş yapmalı ve online derse katılmalısınız. Bu dersler için devamınız sisteme girişiniz ile takip edilecektir. 

Akıllı telefonlarınıza üniversite içinde ulaşabileceğiniz internet bağlantı linkini yüklemeyi ve aktif etmeyi unutmayınız. http://uludag.edu.tr/eduroam adresinden sistemin nasıl aktif hale getirileceği açıklanmaktadır. Bu sayede üniversite içerisinde internet bağlantısı hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Üniversitemiz kütüphanesinin oryantasyon eğitimlerine mutlaka katılınız. Üniversitemizin kütüphanesi telefonunuzdan takip edeceğiniz bir çok hizmeti öğrencilere sunmaktadır. Bu nedenle kütüphane hizmetlerine ait bilgilendirme toplantılarınıza katılımınızı rica edeceğiz. 

 

Yeni eğitim-öğretim döneminin hepiniz için başarılı ve verimli bir dönem olması dileklerimizle...

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [13-Eyl-2019]

Duyuru Görüntüleme : [3.422]