31. Madde (Ek Sınav) Duyurusu!

Ek Sınav (31. Madde) Katılım Şartları

 

            Uludağ Üniversitesi Önlisans ve Lisans Öğretim Yönetmeliğinin 31. maddesi gereğince;

Lisans ve önlisans programındaki tüm dersleri alan, devam koşulunu yerine getirerek yarıyıl/yıl sonu sınavlarına giren öğrenciye, aşağıdaki koşullarda ek sınav hakkı verilir:

  1. Not ortalamasına katılan çok iki dersten (FF) veya (FD) notu alan veya bir dersten çok olmamak şartıyla, kredisiz dersinden (K) alan öğrenciye bir sonraki yarıyılın /yılın başına kadar ek sınav hakkı verilir.
  2. Son iki yarıyılda (FF) veye (FD) notu almadıkları halde, mezun olmaları için gereken 2.00 GANO’ yu sağlayamayan öğrencilere, GANO’ sunu 2.00 ‘ye yükseltmeleri için (DD), (DC), (CC) notunu aldıkları kredili en çok iki ders için ek sınav hakkı verilir.
  3. Bu maddede belirlenen ek sınav hakları her öğrenciye sadece bir defa tanınır.

 

31 MADDE BAŞVURU ve SINAV TARİHLERİ

Ek Sınav Müracaat Süresi (31. Madde) [Yaz Öğretimi Öncesi]

16 Temmuz 2019 – 18 Temmuz 2019 Tarihlerinde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu A blok Öğrenci Danışma Bürosuna Ek sınav Dilekçesini Doldurarak Başvurabilirler. Dilekçenin eksiksiz doldurulması ve ders isimlerinin mutlaka belirtilmesi gerekmektedir. Aksi bir durum söz konusu olduğunda size ulaşabilmemiz için dilekçeye yazmış olduğunuz iletişim numarasının doğru yazıldığına dikkat etmenizi rica ediyoruz.

Ek Sınav (31. Madde) Programı İlanı

22 Temmuz 2019  tarihinde Teknik Bilimler Meslek Yüksek okulu web sitesinde sınav tarih ve yer bilgileri ilan edilecektir.

Ek Sınavlar (31. Madde) [Yaz Öğretimi Öncesi]

23 Temmuz 2019 – 24 Temmuz 2019 Tarihlerinde yapılacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [02-Tem-2019]

Duyuru Görüntüleme : [7.488]