CUMHURİYETİN YÜZÜNCÜ YILI BURSA SERGİSİ AÇILDI

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Uludağ Üniversitesi iş birliği ile hazırlanan Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı Bursa Serigisi, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fethi YILDIZ ve Bursa Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cafer ÇİFTÇİ'nin katılımlarıyla 13 Kasım 2023 Pazartesi saat 13:30’da Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde açıldı. Serginin danışmanlığını Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Hasan Basri ÖCALAN, yürütücülüğünü bölüm öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Hacer KARABAĞ ARSLAN üstlenmiştir. Sergi ayrıca bölümümüz Doktora öğrencilerinden Mustafa Enes KUL'un ve Tarih ve Kültür Topluluğu öğrencilerinin de değerli katkılarıyla hayat bulmuştur.

Bölüm öğretim üyelerimizden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cafer ÇİFTÇİ ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Fethi YILDIZ'ın açılış konuşmalarının ardından kurdele kesimi yapılarak açılan Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı Bursa Serigisi, 13-17 Kasım 2023 tarihleri arasında Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde ziyaretçilerini beklemektedir.

Haber Tarihi : [13-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [614]