Tam metin gönderimi ile ilgili süre uzatımı

Değerli katılımcılar,

Öncelikle kongremize göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Kongremiz kapsamında sunulan bildirilerin tam metin kitabında, Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi'nde ve Gece Kitaplığı Yayınevi tarafından "Süs Bitkilerinde Güncel Çalışmalar" adıyla uluslararası kitap bölümü olarak basılma şansı bulunmaktadır. Tüm seçeneklerde, gönderdiğiniz metinler hakemlere gönderilecektir. Hakemlerden gelen yorumlara göre tarafınızdan düzeltmeler istenebilir.

 

1. Tam metin kitabı

Kongre tam metin kitabında yayınlanacak bildiriler, tam metin yazım kılavuzuna göre hazırlanarak en geç 25 Ekim 2019, Cuma günü mesai bitimine kadar susbitkileri2019@gmail.com adresine gönderilmelidir. Gönderdiğiniz metinler hakem sürecinden geçtikten sonra basıma dâhil edilecektir. Tam metin kitabının 2019 yılı içinde basılabilmesi için, bu tarihten sonra gönderilen eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Tam metninizi gönderirken lütfen "Bildirimin tam metin kitabında yayınlanmasını istiyorum" gibi bir ibare eklemeyi unutmayınız.

Tam metin formatı için tıklayınız.

 

2. Makale

Kongrede sunduğu bildirilerin tam metinlerini Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi'nde yayınlanmasını isteyen katılımcılar, dergipark sistemi üzerinden başvurularını yapmalıdır. Tam metinler, fakülte dergisinin yazım kurallarına göre hazırlanmalıdır. Dergipark sisteminden makale gönderilirken "editöre not" bölümüne "I. Uluslararası Süs Bitkileri Kongresi'nde sunuldu." şeklinde bir ibare yazılmalıdır.  

Dergipark üzerinden fakülte dergisine makale gönderim son tarihi 25 Ekim 2019, Cuma günü mesai bitimine kadardır.

Fakülte dergisinde yayınlanacak makaleler 2020 yılı içinde yayınlanacak olup, sisteme gönderilecek yayın sayısına bağlı olarak özel sayı veya 2020 Haziran - Aralık sayılarında hakem değerlendirmelerinin sonucuna göre basılacaktır.

Dergipark sisteminde Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi'nin profiline ulaşmak için tıklayınız.

 

3. Kitap bölümü

Kongremiz kapsamında sunulan bildirilerin Gece Kitaplığı Yayınevi tarafından "Süs Bitkilerinde Güncel Çalışmalar" adıyla uluslararası kitap bölümü olarak basılma şansı bulunmaktadır. Kitap bölümleri, kongremizin tam metin bildiri formatına uygun olarak hazırlanıp en geç 25 Ekim 2019, Cuma günü mesai bitimine kadar susbitkileri2019@gmail.com adresine gönderilmelidir. Bildirilerini kitap bölümü olarak değerlendirmek isteyen katılımcılar tam metinlerini İngilizce hazırlamalıdır.

Gönderdiğiniz mailde lütfen "Bildirimin kitap bölümü olarak basılmasını istiyorum" gibi bir ibare eklemeyi unutmayınız. Bildirinizin tam metni hakem sürecinden geçtikten sonra tarafınıza kitap bölümü ücretini yatıracağınız hesap bilgileri iletilecektir. Kitap bölümü ücreti 300 TL'dir.

 

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [14-Eki-2019 13:16]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [28-Eki-2019 08:07]

Duyuru Görüntüleme : [1.434]