Hakkımızda

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, üniversitenin sportif faaliyetlerinin arttırılması, ulusal ve uluslararası etkinliklerin koordine edilmesi, yatırımların takip edilmesi ve öğrencilerle ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla Prof. Dr. Erkut Tutkun’u Spor Koordinatörü olarak 07/11/2020 tarihinde görevlendirdi.

Öğrenci, akademik ve idari tüm Bursa Uludağ Üniversitesi öğrenci/akdemik personel/ akademik personel yakınlarına yönelik, spor faaliyetlerini planlayan, icra eden ve ödüllendiren birimdir. Öğrencilerimizin akademik yoğunluğunun dışında kalan zamanlarını eğlenceli, üretken, zinde ve sağlıklı geçmesini sağlamak için, spor takımları kurar, kampüs içi ve kampüs dışı spor faaliyetleri düzenler.

Spor çalışmaları üniversitemizde, branşlarında uzman antrenörler tarafından üç ayrı alanda gerçekleştirilir. Bunlar;

• Üniversite takımları çalışmaları
• Serbest çalışmalar (Etkinlikler)
• Üniversitelerarası organizasyonlar

 

Kampüs İçi Spor:

Bursa Uludağ Üniversitesi öğrencileri, akademik hayatlarının yanında, kampüs içerisinde birçok spor faaliyetini de yapabilme şansına sahiptir. Birlikte yeni tekliflerinizle birçok branşlarda buluşmak üzere.

Kampüs Dışı Spor:

Bursa Uludağ Üniversitesi öğrencileri, derslerinden arta kalan zamanlarında, sosyalleşmek, arkadaşlarıyla hoşça vakit geçirmek ve yoğun akademik çalışmalarından zihnini arındırabilmek maksadıyla, spor koordinatörlüğümüzün ve öğrenci kulüplerinin düzenlediği, sportif etkinliklerle kampüs dışında da birçok spor faaliyetini yapabilme şansına sahiptir. Bunları sizlerin taleplerinize göre yeniden düzenlemeye, çeşitliliğini artırmaya heyecanımız ve ekiplerimiz var.

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [01-Nis-2022 11:16]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [05-Nis-2022 20:06]

İçerik Görüntüleme : [922]