FAKÜLEMİZ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜNE YENİ ATANAN DR. ÖĞRETİM ÜYESİ CANAN BASTIK SALKIM’A TEBRİK ZİYARETİ

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramiz ARABACI, Fakülte Sekreteri Fatih Rüştü GÖKÇEN, Antrenörlük Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Şerife VATANSEVER ve öğretim elemanlarımız Antrenörlük Eğitimi Bölümüne yeni atanan Dr. Öğr. Üyesi Canan BASTIK SALKIM’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, teşekkür belgesi belgesi takdim ettiler. Fakültemiz hakkında hayata geçirilmesi planlanan proje ve uygulamalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Yeni atanan değerli öğretim üyemiz Canan BASTIK SALKIM'a akademik hayatında başarılar dileriz, SBF...

Fakültemiz kadrosuna katılan Dr. Ögr. Üyesi Canan BASTIK SALKIM hocamız;

* Fonksiyonel hareket becerisi ve hareket kısıtlılığı

* Spor, fitnes ve sağlık

* Masa tenisi

* Pilates eğitimi

dersleri ile ilgilenmekte ve spor-sağlık alanında bilimsel çalışmalar yapmaktadır.

Haber Tarihi : [20-Eki-2022]

Haber Görüntüleme : [1.013]