Erasmus Bilgilendirme Toplantısı İptal Edilmiştir, İleri bir tarihte yapılacaktır

Üniversitemiz Erasmus Koordinatörlüğü fakültemizi ziyaret ederek ''Erasmus Bilgilendirme Toplantısı'' yapacaktır.

Toplantı 6 Aralık 2023, saat 09.30 - 11.00 arasında 301 nolu derslikte yapılacaktır, tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Erasmus Öğrenim Hareketliliği genel şartları:

GANO: Önlisans ve lisans öğrencileri için en az 2,20, yüksek lisans ve doktora öğrencileri için en az 2,50.

Dil Puanı: Gidilmek istenilen üniversitenin istediği dilde  B2 seviyesinde (en az 75/100 puan) dil puanı

Tam zamanlı öğrencilik statüsü: Tam zamanlı öğrenci, henüz diploma/derecesinin gerektirdiği çalışmalarını/kredilerini tamamlamamış ve bir yarıyılda 30 AKTS kredisi karşılığı ders yükü olduğu öngörülen öğrencidir. Erasmus ile gidilecek dönem itibarıyla mezuniyete kadar en az 30 AKTS’lik ders yükü olması ve bu derslerin hiç alınmamış ya da alınıp kalınmış derslerden oluşması gerekmektedir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [21-Kas-2023 11:33]