Uludağ Üniversitesi Anasayfa

Etkinlik Bitiş Saati : 23:00
Etkinlik Açıklama :

DAVET

Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından 21-23 Mayıs 2017 tarihleri arasında Bursa’da düzenlenecek olan Uluslararası Balkan Spor Bilimleri Kongresini (The International Balkan Conference in Sport Sciences) duyurmak ve sizleri kongremize davet etmekten büyük mutluluk ve onur duymaktayız.

Geleneksel hale gelen ve katılımcı sayısının her yıl artarak büyüdüğü Uluslararası Balkan Spor Bilimleri Kongresi’nin üçüncüsü 27-28 Mayıs 2016 tarihleri arasında şirin bir Balkan şehri olan Tetova, Makedonya Cumhuriyeti’nde düzenlendi. Kongreyi başından sonuna kadar takip eden ve Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesine her türlü desteği veren Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf ULCAY’ ın dördüncü kongrenin Bursa’da düzenlenmesi ile ilgili daveti tüm katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı ve bayrağı Uludağ Üniversitesi devraldı. Yaptığımız işin bilincinde ve ülkemizde gerçekleşen diğer Spor Bilimleri Kongreleri gibi geniş katılımlı bir organizasyonun hazırlıklarına başlamanın heyecanı içindeyiz.

Uluslararası Balkan Spor Bilimleri Kongresini farklı ve yeni bakış açılarına sahip panel ve serbest bildirilerin ön planda tutulduğu bir kongre olması için uğraş veriyoruz.

Ayrıca kongremize gönderilen bildirilerden, hakem kurulu değerlendirmelerine göre en yüksek ortalama puanı alan 3 bildirinin sahibi bilim insanımıza Genç Araştırıcı Teşvik Ödülü vermeyi planlamaktayız. Özgün ve orijinal çalışmalarınızı sunmak üzere hazırlamanızı dört gözle bekliyoruz.

Bilimsel oturumların yanında dinlendirici bir Bursa sosyal programıyla hoşça vakit geçirmenizi amaçlamaktayız.
Tarım, sanat, ticaret ve şifa şehri Yeşil Bursa’mızın farklı atmosferinde sizi de kongremizde görmek istiyoruz. Katılımınız bize güç verecektir.

Kongremizde buluşmak üzere sağlıklı günler diler, saygılar sunarız.

Prof. Dr. Cenk AYDIN
Uluslararası Balkan Spor Bilim Kongresi Başkanı

Uludağ Üniversitesi - Spor Bilimleri Fakültesi Görükle Merkez Kampüs - Nilüfer / BURSA