Uludağ Üniversitesi Anasayfa

Etkinlik Başlangiç Saati : 10:00
Etkinlik Bitiş Saati : 23:00
Etkinlik Açıklama :

9. Uluslararası Katılımlı Spor Bilimleri Öğrenci Kongresi 12-14 Mayıs 2016 tarihinde, Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve Türkiye Spor Bilimleri Derneği tarafından organize edilecektir.

Günümüzde, spor, bir yaşam felsefesi olarak ele alınmaktadır. Özellikle genç jenerasyonun spora yönlendirilmesi oldukça önemlidir. Hem bedeni hem de ruhi gelişim bakımından sporun yeri her türlü değerlendirmenin ötesindedir.

Günümüz dünyasında madde bağımlılığı başta olmak üzere çok çeşitli kötü gençlik alışkanlıkları mevcuttur.

Spor, gençliği bütün bu kötü alışkanlıklardan kurtarmanın tek ilacıdır. Ayrıca; gençliğin arkadaşlık, dostluk, paylaşım... gibi daha bir çok müsbet itiyatlar kazanmalarına sebep olacaktır.

Kongre web sayfasına http://www.usbk2016.org/ linkinden ulaşılabilir.

Uludağ Üniversitesi - Spor Bilimleri Fakültesi Görükle Merkez Kampüs - Nilüfer / BURSA