AKTS YÜKÜ EKSİK OLAN ÖĞRENCİLER

11.02.2019

AKTS müfredatına tabi ön lisans ve lisans öğrencilerinin giriş yılı itibariyle program sürelerine göre müfredatlarında yer alan minimum AKTS yükünü sağlamaları halinde, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda mezun olacaklardır. Ancak öğrenim gördükleri programların, ders planlarında yapılan AKTS değişikliği nedeniyle, program sürelerine göre belirlenen AKTS yükünü tamamlayamayan öğrencilerin mağduriyetlerini önlemek amacıyla, AKTS yüklerini tamamlamaları ve mezun olabilmeleri için Beden Eğitimi Bölüm Başkanlığı tarafından açılacak dersten eksik kalan AKTS kredisi kadar ders almaları gerekmektedir. Söz konusu ders öğrencilerin eksik AKTS kredi değerinde açılacaktır.

Bu durumda olan öğrenciler dilekçe doldurarak Bölüm Mezuniyet Komisyonundan onay aldıktan sonra, Merkezi Öğrenci Otomasyon Birimine dilekçeleriyle birlikte 18-22.02.2019 tarihleri arasında başvurmaları gerekmektedir.

Dersler her dönem açılacak olup bu haktan sadece ilgili dönemin sonunda mezun olacak, Bölüm Mezuniyet Komisyonundan onay alan öğrenciler yararlanacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [11-Şub-2019]