DUYURU!!!

2017-2018 Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu, Spor Bilimleri Fakültesi web sitesinde 04.07.2017 tarihinde saat 13.00'da yayınlanmıştır. Sınavımız, Uludağ Üniversitesi anasayfasında yer alan "Özel Yetenek Sınavları" duyuru linkinde ve "Özel Yetenek Sınav Kılavuzu" ile birlikte Spor Bilimleri Fakültesi ana sayfa duyurularının "başvuru koşulları" bölümünde de olduğu gibi "milli sporcu, yabancı uyruklu ve engelli adaylar" için taban puan açıklanmıştır. Ancak, Spor Bilimleri Fakültesi  Ana Sayfası'nda yayınlanan "Özel Yetenek Sınav Kılavuzu'nun" Özel Yetenek Sınavı başlıklı 3. bölümünde Spor Lisesi mezunlarının taban puanı koşulu ile ilgili olarak sehven yazım hatası belirlenmiş olup 05.07.2017 tarihinde saat 10.20'de düzeltilmiş şekliyle yeniden yayınlanmıştır. Sitemizdeki kılavuz günceldir.

İlgililere duyurulur.

Sınav Üst Kurulu.