TÜBESS (YÖK TEZ TALEP)

Değerli Akademisyenlerimiz,

YÖK Ulusal Tez Merkezi’nde https://tez.yok.gov.tr/UlusalTezMerkezi/  sorgulama yaptığınızda “Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.” ibaresi ile karşılaştığınız tezleri kütüphanemiz aracılığıyla talep edebilirsiniz.

Bunun için ilgili tez taleplerinizi, künye bilgileri (tez no, yazar adı, tez adı, enstitü, yıl) ile birlikte tubess@uludag.edu.tr adresine e-posta olarak gönderebilirsiniz. (Talep Formu Gerekmiyor.)

Bir kullanıcı en fazla 10 adet tez talep edebilmektedir.

Yazarı tarafından belirli bir tarihe kadar kullanımı kısıtlanmış tezler talep edilememektedir.

Talep edilip sağlanan tezler, YÖK Protokolü gereğince talep eden kişiye (kullanıcıya) basılı (print) olarak teslim edilmektedir.

Bunun için talep eden kişiden sayfa başına 5 kuruş ücret talep edilmektedir.

Bu hizmetten, Uludağ Üniversitesi akademisyenleri ile birlikte Uludağ Üniversitesi Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri de faydalanabilirler.

İletişim:

tubess@uludag.edu.tr

0 224 294 04 90   İlknur Darçın Şahin

0 224 294 04 64   Diğdem Parlak

(Merkez Kütüphane Referans Birimi 1. Kat)

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [07-Şub-2016]