Uludağ Üniversitesi Anasayfa

TEZSİZ II. ÖĞRETİM YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

Tezsiz Yüksek lisans programında 3.dönem sonunda olan,  dönem projesini teslim edip başarı ile geçen öğrencilere devamını aldıkları ve başarısız oldukları en fazla iki (2) dersi için ek sınav hakkı verilecektir. Bu haktan yararlanmak isteyen öğrencilerin 10-12 Eylül 2018 tarihleri arasında Enstitümüze bir dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Sınavlar 18 Eylül 2018 tarihinde ilgili Anabilim Dallarında yapılacaktır. Sınavın saati ve yeri için öğrencilerin dersi aldıkları öğretim üyesi ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Uludağ Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü 16059 Görükle / Nilüfer / Bursa Telefon: 0 (224) 294 24 20 Fax: 0 (224) 294 24 34