BİLİMSEL HAZIRLIK PROGRAMINA DÂHİL OLACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

no

a. I. Öğretim Yüksek Lisans öğrencileri bilimsel hazırlık derslerini; lisans I. öğretimden II. Öğretim Yüksek Lisans öğrencileri ise lisans II. öğretimden alacaklardır.

b. Doktora öğrencileri, bilimsel hazırlık derslerini Tezli Yüksek Lisans seviyesindeki derslerden alacaklardır.

c. Bilimsel hazırlık programında alınan dersler, Yüksek Lisans ve Doktora programında alınması gereken derslerin yerine geçmeyecektir.

d. İşletmelerde Finansal Yönetim Tezsiz II. Öğretim Yüksek Lisans öğrencilerinin 2017-2018 Güz Yarıyılında bilimsel hazırlık programı için ödeyecekleri katkı payı 577,50 TL’dir.

e. Arkeoloji Tezli II. Öğretim Yüksek Lisans öğrencileri, Arkeoloji Bölümünün II. Öğretimi olmadığı için 2017-2018 Güz Yarıyılı bilimsel hazırlık programındaki derslerini lisans I. öğretimden alacaklardır.

f. 2017-2018 Bahar Yarıyılında ödenecek katkı payı ise Bakanlar Kurulunun belirlediği ölçülerde artabilir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [23-Haz-2017]