Kesin Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Getirmesi Gereken Belgeler

1. Mezuniyet Belgesi:Yüksek Lisans programı için müracaat edenlerden Lisans;Doktora programı için müracaat edenlerden Yüksek Lisansbelgesi. Yabancı ülkelerde Lisans/ Yüksek Lisans programını bitirmiş adaylardan diploma veya mezuniyet belgeleriyle birlikte Yükseköğretim Kurulundan alınan denklik belgesinin aslı veya resmî onaylı örneği.

► 2. Transkript:Dersler ve notların dökümü ile mezuniyet başarı notunu gösteren onaylı belge.

► 3. ALES Sonuç Belgesi

► 4. YEE veya TÖMER Belgesi: Yabancı Uyruklu adaylardan üniversitelerin dil merkezleri veya Yunus Emre Enstitüsü (YEE), Uludağ Üniversitesi Türkçe Öğretim Merkezi (ULUTÖMER) tarafından yapılan Türkçe sınavından başarılı olduklarına dair C1 düzeyinde belge.

5. Fotoğraf:İki (2) adet vesikalık fotoğraf.

► 6. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

► 7. Yabancı Dil Belgesi: Doktora için YDS veya ÖSYM tarafından eşdeğerliliği kabul edilen uluslararası yabancı dil sınavından asgari 55 puan almak.

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [05-Şub-2017]