Almanya Hochschule für Musik Würzburg üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Alexis Kivi “İlkokulda Drama” dersi kapsamında müzik-dil-beden ilişkisinin kurulduğu etkinlikler gerçekleştirmiştir.
 Almanya Hochschule für Musik Würzburg üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Alexis Kivi “İlkokulda Drama” dersi kapsamında  müzik-dil-beden ilişkisinin kurulduğu etkinlikler gerçekleştirmiştir.

Bursa Uludağ Üniversitesi GSE Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı ile Almanya’daki Hochschule für Musik Würzburg üniversitesinin yürüttüğü “Gençlik Köprüsü” projesi kapsamında yedi lisans öğrencisi ile öğretim üyesi Prof. Dr. Alexis Kivi üniversitemize kültürel işbirliği yapmak üzere gelmişlerdir. Prof. Dr. Alexis Kivi  Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı’nda Doç. Dr. Şehnaz Sünnetçioğlu'nun yürüttüğü “İlkokulda Drama” dersi kapsamında  lisans öğrencileriyle birlikte müzik-dil-beden ilişkisinin kurulduğu etkinlikler gerçekleştirmiştir. Sınıf öğretmeni yetiştirmede müziğin ve sanatların önemi konusunda değerlendirme çalışmaları yapılmıştır.

Haber Tarihi : [07-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [167]