Uludağ Üniversitesi Anasayfa

İş Yeri Eğitimi II Dersi ile ilgili açıklamalar

İŞ YERİ EĞİTİMİ  I-II DERSLERİ HAKKINDA AÇIKLAMALAR

2016-2017 eğitim-öğretim yılı Bahar yarıyılında İş Yeri Eğitimi II dersini alan öğrencilerimiz aşağıda linki verilen "Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulları İş Yeri Eğitimi I-II Derslerinin Uygulama Yönergesi"ni dikkatli okumaları ve dönem sonunda (son gün 18 Mayıs 2017 Perşembe) İş Yeri Eğitimi Dosyası'nı Ders Yürütücüsüne teslim etmesi gerekmektedir.

İlgili formları (Form-1 Eğitim Rehberi, Form-2 Kapak, Form-3 İşveren Değerlendirme Formu, Form-4 Değerlendirme Formu - Final sınavı için, Form-6 Günlük Devam Çizelgesi ve Form-7 Günlük Çalışma Rapor sayfası) Meslek Yüksekokuluz web sayfamızdan indirerek doldurunuz ve ders yürütücünüze onaylatınız.

NOT: Günlük Devamsızlık formu dersin başladığı ilk gün 06 Şubat 2017 Pazartesi gününden itibaren tüm öğrencilerimizde hazır bulunmalıdır.

İş Yeri Eğitimi I-II Dersleri Uygulama Yönergesi............................................................. İndirmek için............................... Tıklayınız

İş Yeri Eğitimi Rehberi (Form 1)

İş Yeri Eğitimi Dosyası Kapak Sayfası (Form 2)

İş Yeri Eğitimi İşveren Değerlendirme Formu (Form 3)