TEKNİK BİLİMLER MYO MODA TASARIM PROGRAMINA MARSALA FİRMASINDAN DESTEK
 TEKNİK BİLİMLER MYO MODA TASARIM PROGRAMINA MARSALA FİRMASINDAN DESTEK

BUÜ TBMYO Müdürü Tasarım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Karahan’ın ev sahipliğinde 28.11.2021 tarihinde gerçekleşen toplantıda Moda Tasarım Programı ile Marsala firması karşılıklı olarak faaliyetlerini tanıtmışlardır. Toplantıda söz alan Marsala yönetim ekibi ve tasarımcısı BUÜ TBMYO moda tasarımı öğrencilerinin işyeri eğitimine destek sağlanması, firmanın sahip olduğu moda dökümanlarının öğrenci erişimine sunulması, staj olanakları, teknik gezi, seminer ve workshop gibi etkinlikler düzenlenerek mezun öğrencilerin istihdamı üzerine iş birliği yapmak istediklerini belirtmişlerdir. BUÜ TBMYO Moda Tasarımı atölyelerini yerinde ziyaret eden Marsala ekibi bu atölyelerin kalitesini artırmada malzeme ihtiyacında da desteğe hazır olduklarını ifade etmişlerdir.

Bursa’da faaliyet gösteren tekstil ve hazır giyim firmaları için tasarımcı yetiştirilmesinin önemine vurgu yapan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Karahan Moda Tasarımı Programının ilk 3’te yer aldığını ve bu başarının Marsala ile planlanan iş birliği doğrultusunda artacağını ifade etti.

Toplantıya, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Tasarım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Karahan, Müdür Yard. Öğr. Gör. Ebru Yeniman Yıldırım, Moda Tasarımı Programı Program Başk. Öğr. Gör. Gizem Anşin Gürtekin, Moda tasarımı Programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Mine Balcı ve Öğr. Gör. Hatice Kübra Özbey ile Marsala Ar-Ge Müdürü Güler Uğurlu Altınel, Ar-ge Yöneticisi Zerrin Kaya ve Marsala Tasarım Direktörü İskender Uprak katılmışlardır.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [03-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [1.221]