İşyeri Eğitimi Yerine Seçilen Seçmeli Dersler Hakkında

2020-21 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında

İşyeri Eğitimi Yerine “Seçmeli Dersler”den 4 Adet Ders Seçen ve Bu Ders/Derslerden Başarısız Olan Öğrenciler ile

4 Adet Ders Seçmesi Gerekirken Eksik Ders Seçen Öğrencilerin

2021-22 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders kayıtları için aşağıdaki dilekçeyi doldurak okulumuz “Öğrenci İşleri” biriminde Selda KESELİK veya Aysel ERDEM Hanım’a teslim etmeleri veya sosogis@uludag.edu.tr adresine mail olarak göndermeleri gerekmektedir. Dilekçeler, 24 Eylül 2021 Cuma günü mesai saati bitimine kadar getirilmelidir.

Bu dersler dışındaki diğer tüm derslerin kayıtları ise ders kayıt süreleri içerisinde olmak üzere “Otomasyon” üzerinden öğrencinin kendisi tarafından yapılacaktır.

2021-22 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Seçmeli Dersleri Şunlardır:

1.Araştırma Yöntem veTeknikleri

2.Uluslararası Finans

3.E-Ticaret

4.E-Devlet

5.Ofis Programları

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU

BURSA

“İşYeri Eğitimi” dersi yerine alıp başarısız olduğum veya eksik seçtiğim ders/dersler için 2021-22 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında kayıt yaptırmak istediğim seçmeli ders/dersler aşağıdaki gibidir.

Gereğinin yapılmasını arzederim.

……/09/2021

Öğrencinin Adı Soyadı

Numarası

Programı

İMZA

Almak istediğim seçmeli dersler:

……………….

Dilekçeyi indirmek için aşağıdaki linki tıklayınız.

Haber Tarihi : [18-Eyl-2021]

Haber Görüntüleme : [2.634]