İŞEYRİ EĞİTİMİ-I

İŞYERİ EĞİTİMİ-1 DERSİ

HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU!!!

İŞYERİ EĞİTİMİ - 1 DERSİNİ ALAN ÖĞRENCİLER;

Okulumuz web sayfasında bulunan “İş Yeri Eğitimi Başvuru Formu”nun çıktısını alıp doldurarak gidecekleri iş yerlerine imzalattıktan sonra "........@ogr.uludag.edu.tr” uzantılı öğrenci maillerinden Program Başkanı öğretim elemanının mail adresine göndermelidir.

İşyeri tarafından onaylanmış “başvuru formu”nun Program Başkanı’na mail olarak gönderilme tarihi işyeri eğitimine başlanacak tarihten en az 7 gün önce olmak zorundadır. Mail ortamında gelen başvuru dosyanız program başkanı tarafından incelenecek sadece uygun görülmeyen başvurular olursa mail yoluyla size dönüş yapılacaktır.

*** Başvuru formunun “İşyeri Eğitimi Yapılan Yerin” başlığı altında bulunan “tarih” kısmına işyeri eğitimi başlama-bitiş tarihi yazılacaktır. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında işyeri eğitimi başlama tarihi; 01.10.2021, işyeri eğitimi bitiş tarihi; 07.01.2022 tarihidir.

*** Başvuru formu doldurulduktan sonra E-Devlet üzerinden "Sağlık Provizyon ve Aktivasyon Sistemi (SPAS) Müstehaklık Belgesi"nin alınarak başvuru formuyla birlikte mail atılması gerekmektedir.

*** İşyeri Eğitimi-1 dersinde tüm programlar (hem 1. eğitim hem 2.eğitim) Perşembe ve Cuma günleri işyerlerine gideceklerdir. Yerel Yönetimler ile  Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı’nın 1.eğitim öğrencileri Pazartesi ve Salı günleri gidecektir.

*** Pandemi nedeniyle,2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında İşyeri Eğitimi-1 dersi yerine 4 adet seçmeli ders alan öğrencilerin bu derslerden kalması halinde İşyeri Eğitimi-1 dersini seçmeyip, bunun yerine kaldığı ders sayısı kadar seçmeli ders alması gerekmektedir.

*** Başvuru dosyalarının en geç 15.10.2021 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra gönderilen doayalar işleme alınmayacaktır.

Programlar ve Program Başkanlarının Mail Adresleri:

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı: emels@uludag.edu.tr

Dış Ticaret Programı Programı: hasanbakir@uludag.edu.tr