Bütünleme Sınav Duyurusu

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Uludağ Üniversitesi Senatosu tarafından 11 Mayıs 2017 tarihli 2017-05 Oturumu gereği bir dersin bütünleme sınavlarına girecek öğrenciler, bütünleme sınavından da başarısız olurlarsa aynı ders için yaz öğretiminde başka bir üniversiteden ilgili dersi alamayacaklardır. Diğer bir ifadeyle yaz öğretiminde başka bir üniversiteden ders almaları için bütünleme sınavına girmemeleri gerekmektedir. Bütünleme sınavı sonrasında bir dersten başarısız olup, aynı dersi yaz öğretiminde başka bir üniversiteden alan öğrenciler, sınavlarda başarılı olurlarsa dahi sınavları geçersiz sayılacaktır. Dolayısıyla 2017–2018 Eğitim Öğretim Güz Döneminde Bütünleme Sınavına kalan öğrencilerimizin, bu hususa dikkat ederek, 08.01.2017-12.01.2017 tarihleri arasında yapılacak “Bütünleme Sınavları”na girip girmemeye karar vermeleri gerekmektedir.  Bütünleme sınav programı gelecek hafta ilan edilecektir.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular