DUYURU!

Sevgili Öğrencilerimiz,

İçişleri  Bakanlığı  Emniyet  Genel  Müdürlüğünden  alınan  bilgi üzerine bu duyurunun yapılması zaruri görülmüş olup;

Ülkemiz genelinde son dönemde bazı üniversite öğrencilerinin kolay para kazanmak düşüncesi ile hareket ederek kendilerine ait banka hesaplarını veya banka kartlarını belli bir komisyon karşılığında şüpheli kişi veya suç gruplarına kiraladıkları yönünde bildirimlerde bulunulduğu belirterek "Banka hesaplarınıza ait şifre ve bilgileri para karşılığında kimseyle paylaşmayın! Başkasının suçuna ortak olmayın! Aksi takdirde sorumlu tutulacağınızı unutmayın"  uyarı mesajının yapılmasının zaruri hale geldiği görülmüştür.

Siz, sevgili öğrencilerimizin gelecekte bir mağduriyet yaşamamanız adına dikkatli olmanızı önemle rica ederiz.

Doç. Dr. Çetin SAYACA

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon