ÜNİKÖYFEST YÜZLERİ GÜLÜMSETTİ !

Uludağ Üniversitesi Spor Toplulukları Birliği üyeleri olan  UDK,ULUAT,ULUMOST,UHAVK,AKUT,BİLEK GÜREŞİ,MOTORSİKLET,BASKETBOL,ULUDAĞTİMSAHLAR,FLAG FUTBOL topluluklarının ortak katılımıyla 10 Aralık 2017 Pazar günü Spor Bilimleri Fakültesi Spor salonunda gerçekleştirdiği ÜNİKÖYFEST etkinliği kapsamında, Bursa’nın çeşitli köy okullarından 52 çocuğumuzun birçok spor dalını tanımılarana ve interaktif olarak bu sporları denemelerine olanak sağlanarak çocuklarımıza spor sevgisi aşılanmak amaçlanmıştır.Ayrıca üniversite öğrencilerimiz ile kurdukları bağ ile birlikte akademik ortamı tanımış olmalarının eğitim hayatlarında da başarı için motivasyon sağlayacağı etkinlik çocukların mutlu ayrılmalarıyla son buldu.

Anasayfaya Dön Güncel Haberler

Haber Tarihi : [12-Ara-2017]