ÜNİVERSİTENE HOŞGELDİN !

Üniversitemizde faaliyet gösteren Bilim Toplulukları Birliği, Kültür Sanat Toplulukları Birliği ve Mesleki Topluluklar Birliği, ortak bir çalışmayla Genç Birlik Bursa Şubesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesinden de destek alarak özelde üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize üniversitemizi tanıtmak ve hoşgeldin demek, genelde de içinde barındırdığı farklı etkinliklerle tüm öğrencilerimize geçmişten günümüze kültürümüzü hatırlatmak amacıyla bu yıl ikincisi olan ‘‘ÜNİVERSİTENE HOŞGELDİN’’ şenliğini gerçekleştirdiler. Şenlik boyunca, şehit olan Şenay Aybüke YALÇIN ve Necmettin YILMAZ öğretmenlerimizin anısını yaşatmak amacıyla onların adına açılan ve geliri Doğudaki öğrencilere yardım olarak dönecek bir kermes düzenlediler. Şenliğin kapanış pastası üniversitemizi ziyaret eden YÖK Kalite Kurulu Üyeleri tarafından kesildi.

Anasayfaya Dön Güncel Haberler

Haber Tarihi : [20-Eki-2017]