U.Ü. Fıkıh Topluluğu’nun Düzenlediği İlmihal Yarışması Sona Erdi

Uludağ Üniversitesi Fıkıh Topluluğu’nun düzenlediği İlmihal Yarışmasının son aşaması da tamamlandı ve emanetler sahibine kavuştu.

U.Ü. Fıkıh Topluluğu; bu yarışmanın kaybedeninin olmadığını vurguladı ve İlim Yarışmasında daha başarılı olan öğrencilerin isimlerini açıkladı:

Birinci: Taner Kezim
İkinci: Elif Nur Ceylan
Üçüncü: Saliha Kasapoğlu isimli öğrenciler derece aldı.

Fıkıh Topluluğu yaptığı açıklamada; “Allah'ın Rahmet ve Bereketi Üzerimize olsun inşallah, değerli ilim dostlarımız. Yarışan tüm kardeşlerimizi, cesaretleri ve başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.
Bizlere destek veren fakülte hocalarımızı; maddi ve manevi desteğini esirgemeyen hayırsever abilerimiz ve ablalarımızı; program için her türlü fedakarlığı yapan, öğrencilerimizi, en kıymetli zamanlarını infâk eden, gerek yönetimde gerekse komisyonlarımızdaki kardeşlerimizi, dualarınızdan eksik etmeyin nasipse.
Rabbim; kardeşlerimizin, ilim yolundaki başarılarını daim ve bereketli kılsın.
Selam ve dua ile...” diyerek yarışmanın sona erdiğini duyurdu.

Anasayfaya Dön Güncel Haberler

Haber Tarihi : [30-Mar-2016]