Bursa Uludağ Üniversitesi Satranç Takımı Başarıya Doymuyor

18-23 mart 2019 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Satranç Şampiyonasına 65 üniversiteden toplam 265 sporcu hamle yaptı. Personelimiz İlimdar ÇİMEN eşliğinde şampiyonaya katılan takımımızda: Çağdaş SARIIŞIK (İİBF), Ataberk EREN (Mimarlık Mühendislik Fakültesi), Eyüp Sabri GÜDER (Hukuk Fakültesi), Gulam MAMMADOV (İİBF) 7 maçta toplamış olduğu 11 puan ile şampiyona 1. sinin 1 puan gerisinde Türkiye 3. sü olarak kupanın sahibi oldu. Ayrıca takımımızdan Ataberk Eren 1. Masada oynamış olduğu 7 maçtan da galip gelerek 1. Masa 1. si olarak takımımıza tek başına 1 madalya daha kazandırdı!2017 yılında Eyüp Sabri Güder'le bireyselde şampiyonluk yaşayan satranç takımımız son 2 senede topladığı 1 kupa 2 altın madalya 4 bronz madalya ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı olarak sporcularımıza eğitim ve spor hayatlarında başarılar diliyoruz.

Anasayfaya Dön Güncel Haberler

Haber Tarihi : [29-Mar-2019]