ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI TANIŞMA GÜNLERİ

Uludağ Üniversitesi 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Toplulukları Tanışma Günleri, 19-21 Eylül 2017 tarihlerinde Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Tanışma günleri kapsamında yeni öğrencilere akademik, sosyal ve fiziki yönleriyle Uludağ Üniversitesi’nin tanıtımı yapılacak.

Gerçekleştirilecek etkinlikler çerçevesinde, tanışma imkânı bulacak olan öğrencilere; öğrenci toplulukları ve faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapılacak. Öğrenciler için ayrıca, eğitim-öğretim gördükleri süre içerisinde gereksinim duyacakları sosyal yaşam alanlarını tanıtan seminerler düzenlenecek, stantlar açılacak.

Uludağ Üniversitesi öğrencileri, ilgi alanlarına göre 152 topluluktan istediklerine üye olup faaliyetlerine katılabiliyor.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [18-Eyl-2017]