Uludağ Üniversitesi Türk Dünyası ve Kültürü Topluluğu 6 Aralık 2016 Salı günü Prof. Dr. İskender Öksüz’ ü konuk etti.

Türk Dünyası ve Kültürü Topluluğu’nun düzenlediği konferansa, konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. İskender Öksüz ‘Günümüz Değerlerinde Millet ve Milliyetçilik’ üzerine söyleşisini gerçekleştirdi. Üniversite öğrencilerinin yoğun katılım sağladığı etkinliğe, Uludağ Üniversitesi Öğretim üyeleri ve Bursa Türk Ocağı eski başkanı Prof. Dr. Ali Bahadır’da katılım sağladı.

Milletlerin oluşma süreçlerinde, geçirdiği evrelerden bahseden Öksüz, Milliyetçiliğin insanın fıtratı gereği olduğunu vurguladı ve Millet ve Milliyetçiliğin tarihini ele alarak günümüze kadar inceledi.

Prof. Dr. İskender Öksüz’ ün kaleme aldığı ‘Millet ve Milliyetçilik’ adlı kitabı, katılım sağlayan öğrencilere Öksüz’ ün imzasıyla hediye edildi. Etkinlik toplu fotoğraf çekimi sonrası sona erdi.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [05-Ara-2016]