.
 .

 

TÜBİTAK ARDEB Projeleri Destekleme Programı’nın 2022 yılı 1. döneminde "1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı" kapsamında sunulan ve bir sonraki dönemi beklemeden tekrar başvuru yapılmasına imkân sağlanan projelerin değerlendirme sonuçları açıklandı.

Buna göre; Veteriner Fakültesi Zootekni ve Hayvan Besleme Bölümü, Hayvan Besleme ve BeslenmeHastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Derya Yeşilbağ’ın yürütücüsü olduğu “Broyler Tavuklarda Farklı Besin Maddeleri veya Etken Maddelerin Karışımlarıyla İnovo Beslemenin Performans ve Bağırsak Sağlığı Yönünden İncelenmesi ve Belirlenen Etkin Karışımın Humoral İmmun Yanıta Etkilerinin Araştırılması” başlıklı proje desteklenmeye layık bulundu. BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve Üniversite Yönetimi, Prof. Dr. Derya Yeşilbağ’ı tebrik etti.

2022-1 Döneminde sunulan ve bir sonraki dönemi beklemeden tekrar başvuru yapılmasına imkân sağlanan projelerin değerlendirme sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://tubitak.gov.tr/sites/default/files/18842/desteklenmesine_karar_verilen_projeler-29082022.pdf

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [02-Eyl-2022]

Haber Görüntüleme : [1.074]