ORPHEUS İyi Uygulama Standartları ve Danışmanlık Eğitimi
 ORPHEUS İyi Uygulama Standartları ve Danışmanlık Eğitimi

                 Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından düzenlen ve Prof. Dr. Gül Güner Akdoğan,  Prof. Dr. Hakan S. Orer,  Doç. Dr. Bilge Pehlivanoğlu, Prof. Dr Feyza Arıcıoğlu’nun eğitimci olarak katıldığı ORPHEUS İyi Uygulama Standartları ve Danışmanlık Eğitimi tamamlandı. Ülkemizde ilk kez Enstitümüz tarafından yapılandırılarak uygulanan bu eğitim; eğitim videoları, değerlendirme süreci ve tartışma toplantısı bölümlerinden oluşan bir ORPHEUS eğitim etkinliği olarak düzenlendi ve başarıyla gerçekleştirildi.  

                Enstitümüzde Danışman olan 133 öğretim üyesinin katılım gösterdiği eğitimin tartışma toplantısı 20 Ocak 2022 tarihinde 12.00-14.00 saatleri arasında zoom programı üzerinden gerçekleştirildi ve öğretim üyelerinin soruları Orpheus Etiket Komisyonu Eş Başkanı ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gül Güner Akdoğan, Orpheus Komisyon Üyesi ve Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Örer, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bilge Pehlivanoğlu'nun tarafından cevaplandırıldı. 

               Başarıyla tamamlanan Eğitim Etkinliğimize eğitimci olarak katılan Orpheus üyesi ve tecrübesi olan Öğretim Üyelerine ve eğitime katılan Enstitümüz Danışman Öğretim Üyelerine teşekkürlerimizi bildiririz. 

BUÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Yönetimi

 

 

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [26-Oca-2022]

Haber Görüntüleme : [1.658]