DİPLOMA TÖRENİ

Enstitümüz Diploma Töreni 14 Haziran 2017 Çarşamba günü saat 13:30 ‘da Prof. Dr. M. Mete CENGİZ Kültür Merkezi Büyük salonda yapılacaktır. Tören, Enstitümüz Tıp ve Veteriner Anabilim Dallarından 2016 – 2017 Eğitim-Öğretim Güz-Bahar yarıyılında mezun olan tüm yüksek lisans ve doktora öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirilecektir.

Törene katılacak olanların aşağıda belirtilen bilgileri 12 Hazıran 2017 tarihine kadar sagbilogis@uludag.edu.tr adresine bildirmeleri gerekmektedir.

1. Özgeçmiş (tez danışmanın ve tezin ismini de içerecek şekilde en çok 100 kelime)
  2. Doktora Tez Ödülü Başvuru Formu (Doktora programından mezun olanlar ilgili formu Enstitümüz web sayfasındaki Formlar & Dilekçeler linkinden temi edilebilirler.)

Not:

İletişim: Ertuğrul YAPAR