"Kapıdağ Yarımadası Alan Kullanımlarının Turizm ve Rekreasyon Planlama Kararları Üzerine Etkisi" isimli yüksek lisans tez çalışması başarıyla tamamlandı

Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencisi Can Ozan Uğur KILIÇ Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep PİRSELİMOĞLU BATMAN danışmanlığında yürüttüğü  "Kapıdağ Yarımadası Alan Kullanımlarının Turizm ve Rekreasyon Planlama Kararları Üzerine Etkisi" isimli yüksek lisans tez çalışmasını tamamladı.

Yüksek lisans jürisi 18 Şubat 2020 günü yapıldı. Jüri üyesi olarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alper SAĞLIK ile Bursa Uludağ Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Nilüfer SEYİDOĞLU AKDENİZ görev aldı.

Haber Tarihi : [18-Şub-2020]

Haber Görüntüleme : [1.031]