"Sürdürülebilir ve Akıllı Yerleşkeler: Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi" isimli yüksek lisans tez çalışması başarıyla tamamlandı

Bölümümüz öğretim elemanlarından öncelikli alan Araş. Gör. Gamze ALTUN, Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat ZENCİRKIRAN danışmanlığında yürüttüğü "Sürdürülebilir ve Akıllı Yerleşkeler: Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi" isimli yüksek lisans tez çalışmasını tamamladı.

Yüksek lisans jürisi 15 Şubat 2022 günü yapıldı. Jüri üyesi olarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdullah KELKİT ile Bursa Uludağ Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Elvan ENDER ALTAY görev aldı.

Haber Tarihi : [23-Şub-2022]

Haber Görüntüleme : [850]