Staj hakkında önemli duyuru - REVİZE

Sevgili öğrenciler,

Staj ile ilgili kurum ya da şirket arayışlarınızdan önce, bölüm web sayfamızdaki staj ilkelerini dikkatlice okuyunuz. Aynı bilgilere öğrenci rehberimizden de ulaşabilirsiniz. (Fidanlık ve ofis stajı yapacak öğrenciler, staj yapacağınız birimde sizden sorumlu olan bir amir bulunmalıdır.)

Staj için gerekli formları fakültemizin staj işlemleri sayfasında bulabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki hususlara dikkat ediniz.

  1. TUAM stajının evrakları bölümde toplanmaz. TUAM stajına ilişkin evraklarınızın takibi dekanlık öğrenci işleri ve TUAM tarafından yapılacaktır.
  2. Fidanlık ve ofis stajlarınız için gerekli evraklarınız, bölümümüz staj sorumlusu öğretim üyesi Doç. Dr. Zeynep PİRSELİMOĞLU BATMAN'a onaylattıktan sonra bölüm sekreterliğinde toplanacaktır. 

Lütfen, staj işlemlerine ilişkin evraklarınızı en geç 22 Mayıs 2023, saat 17.00'ye kadar bölüm sekreterliğine teslim ediniz. 

Ayrıca, dekanlığın staj hakkındaki duyurularını da takip etmeyi unutmayınız. Staj evrakları dekanlığın kontrolünden de geçecektir. Staj formlarının yanı sıra, sigorta giriş işlemleriniz için e-devlet üzerinden müstehaklık belgesi de almanız gerekmektedir. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [05-Nis-2023 08:28]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [18-Nis-2023 10:18]

Duyuru Görüntüleme : [652]