Üçüncü sınıf öğrencileri için staj ile ilgili duyuru

 

Ziraat Fakültesi, Fakülte Kurulunun 02.06.2021 toplantısında aldığı karara göre; Koronavirüs (COVİD-19) salgını nedeniyle 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemi için sınırlı olmak kaydıyla Bölümümüz öğrencileri STAJ 1 kapsamında yaptıkları TUAM ve FİDANLIK stajlarından MUAF sayılacaklardır. Öğrencilerimizin Staj 1 için herhangi bir belge göndermesine gerek yoktur.

3.sınıf öğrencilerimiz 2021 yaz döneminde yapmak zorunda oldukları OFİS stajını (Otomasyonda ders seçim döneminde staj seçimi yapan öğrenciler); firmalarda yüz yüze, firmalarda hibrit veya bölümde online olarak yapılabilecektir. Daha önce staj yeri bulan öğrencilerimiz aynı işyerlerinde stajlarını yapmaya devam edecektir.

Staj yeri temin edemeyen öğrencilerimiz ise bölümde online staj yapabileceklerdir. Bu kapsamda staj yeri temin edemeyen öğrencilerimizin bölümde online staj yapabilmek için 23/06/2021 tarihine kadar staj başvuru formunu doldurup imzalayarak PDF formatında taranmış halini osmanzeybek@uludag.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra gönderilen dilekçeler işleme alınmayacaktır.

 

Online staj yönergesine ulaşmak için tıklayınız.

Online staj başvuru dilekçesine ulaşmak için tıklayınız.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [21-Haz-2021 08:53]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [23-Haz-2021 09:51]

Duyuru Görüntüleme : [753]