KPSS 2023/2 Yerleştirme Sonuçlarına Göre Kurumumuza Atanma Hakkı Kazanan Adaylara İlişkin Duyuru

KPSS 2023/2 Yerleştirme Sonuçlarına Göre
Kurumumuza Atanma Hakkı Kazanan Adaylara İlişkin Duyuru

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavında başarılı olup, Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Yerleştirme sonuçlarında Üniversitemize yerleşen adayların atama işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi için aşağıda yazılı belgeleri 22 Ocak 2024 Pazartesi günü mesai bitimine kadar (17.00) Bursa Uludağ Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

1- T.C. Kimlik Kartı fotokopisi
2- Mezuniyet Belgesi (e-devlet üzerinden alınabilir)
3- 2022-KPSS Sonuç Belgesi
4- Adli sicil kaydı (e-devlet üzerinden alınacak)
5- Askerlik Durum Belgesi (e-devlet üzerinden alınacak)
6- Askerlik şubesinden alınacak terhis belgesi (askerliğini yapmış adaylardan istenmektedir.)
7- İkametgah Belgesi (e-devlet üzerinden alınabilir)
8- Sağlık Kurulu Raporu (Üniversite veya Sağlık Bakanlığı Hastanelerinden alınmalıdır. Özel hastanelerden alınan Sağlık Kurulu Raporları kabul edilmeyecektir. Sağlık Kurulu Raporunun yukarıda belirtilen tarihler içerisinde ibraz edilememesi halinde göreve başlama tarihinden önce mutlaka teslim edilmiş olması gerekmektedir. Göreve başlama tarihi daha sonra adaylara tebliğ edilecektir.)
9- 4 adet fotoğraf
10-Mal Bildirim Formu (Önlü arkalı tek sayfa olarak çıktı alınacak ve doldurulacaktır.)
11- KPSS Yerleştirme Sonuç Belgesi (İnternet çıktısı),

İletişim: 0(224) 29-40117